Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

LEDENKORTING:
Deze korting is alleen beschikbaar op de Accorhotels websites (www.accorhotels.com, www.sofitel.com, www.pullmanhotels.com, novotel.accorhotels.com, mercure.accorhotels.com, ibis.accorhotels.com).

Le Club AccorHotels account
U dient een Le Club Accorhotels account aan te maken. Indien u geen lid bent, kunt u zich online aanmelden. Zonder een account kunt niet profiteren van de korting.
Word lid van Le Club Accorhotels. Leden tonen hun kaart bij het inchecken in het hotel (nieuwe leden tonen het lidmaatschapsnummer als zij de kaart nog niet hebben). Er kunnen per lid en per verblijf max. 2 kamers tegen ledentarief worden geboekt.

Korting & deelnemende merken
De korting is van toepassing op de openbare tarieven van de deelnemers (zie lijst hieronder), m.u.v. acties of speciale aanbiedingen, en onder voorbehoud van beschikbaarheid van de kamers in het hotel op de geselecteerde data, m.u.v. bepaalde data die zijn vastgesteld door de hotels.
Het gaat hierbij om een korting van 5% tot 10% op de openbare tarieven van de hotels van de merken Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget en Adagio Access (zie lijst hieronder met deelnemende hotels en geldende kortingen). Daarnaast geldt voor alle hotels die gevestigd zijn in Frankrijk, ongeacht het merk, dat uitsluitend de korting van 5% van toepassing is.
We maken u erop attent dat de hotels van ibis budget niet deelnemen aan het loyalty programma Le Club AccorHotels. Indien het lid in een van deze hotels profiteert van de korting op het tarief, dan is het niet mogelijk om te profiteren van de voordelen die het lidmaatschap van het loyalty programma biedt (zoals Rewards-punten of Status-punten sparen, Rewards-punten gebruiken, of profiteren van andere voordelen van het programma, zoals welkomstdrankje, beschikbaarheidsgarantie, etc.).
**Onder voorbehoud van de beschikbaarheid in de hotels die deelnemen aan het loyaltyprogramma Le Club AccorHotels.

TWIZY:
- De gratis rit van een uur in de Renault Twizy wordt aangeboden bij een verblijf in één van onze 3 ibis hotels in het centrum van Brussel (ibis Brussels Gare du Midi, ibis Brussels Centre St Catherine & ibis Brussels Off Grand Place).
- Deze rit is exclusief voor onze Le Club AccorHotels Gold en Platinum leden van het loyaliteitsprogramma en voor ibis business kaarthouders die in bovengenoemde ibis hotels verblijven, op basis van beschikbaarheid.
- Wij adviseren u om de Twizy vooraf te boeken bij de receptie van het hotel waar u verblijft.
- U dient in het bezit te zijn van een geldig B-rijbewijs en een VISA-kaart voor de borg gedurende uw verblijf. Ook dient u akkoord te gaan met de verzekeringsvoorwaarden die u bij de receptie in kan zien.
- Voor meer informatie neemt u gerust contact op met de recepties van onze deelnemende hotels:
ibis Brussels Gare du Midi : H3152@accor.com / +32 2 541 44 44.
ibis Brussels Centre Ste Catherine : H1454@accor.com / +32 2 513 76 20
ibis Brussels Off Grand Place : H1046@accor.com / +32 2 620 04 27

Twizy in Brussel

Ontdek Brussel met de Twizy!

Geniet van Brussel met de auto... helemaal gratis!

5% korting + Twizy ritje! *

Het Atomium, Magritte Museum of de historische Grote Markt? De hoofdstad van Europa is een verborgen diamant wanneer we spreken over ‘sightseeing’. Ontdek alles wat Brussel u te bieden heeft!

Boek nu uw verblijf en geniet niet van 1, maar 2 voordelen als Gold of Platinum member of ibis business kaarthouder:

Doorkruis de stad helemaal gratis in onze eigen Renault Twizy! De Twizy wacht op u. De sleutels kunt u – wanneer ze beschikbaar zijn – ophalen in een van onze gunstig gelegen ibis hotels in Brussel:

° ibis Brussels Gare du Midi, tegenover het station Brussel-Zuid.

° ibis Brussels Centre Ste Catherine, gelegen in het stadscentrum op een steenworp van de Grote Markt.

° ibis Brussels off Grand Place, gelegen in de historische stadskern en gemakkelijk bereikbaar per trein bij aankomst op Brussels Airport.

Daarnaast geniet u van 5% korting op uw verblijf in een van de bovenstaande ibis hotels dankzij onze ledenkorting.

En ook

Bovendien ontvangt u als gratis lid van Le Club AccorHotels tot 5% extra korting op deze aanbieding! Exclusief op ibis.accorhotels.com

Nog geen lid? Meld u gratis aan tijdens uw reservering en profiteer direct van alle voordelen!

Deelnemende hotels: